Pork belly / Fläsksida

on

Idag blev det Pork Belly a la Holy Smoke. Gjort den tidigare men då kryddat upp den själv men idag blev det deras version rakt igenom och jag måste säga att jag gillade det.

Indirekt med pellets från Traeger samt flis från körsbärsträd. Åkte på strax efter 12.00 och fick indirekt hela vägen till en innertemp av 92 grader på 110 grader ca.
Serverat med friterade pommes, en Sweet Bourbon bbqsås från matmakarna och lite grönt. Förbaskat gott faktiskt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s