Bacon & Cheese Burger

on

Denna gång ”gallerburgare” och inte smash. Dessutom rätt rejält kryddade med Woodis BBQ Beef & Burgers med ramslök. 100 gram stycket och först lätt rökta indirekt med lite körsbärsflis för att därefter studsa snabbt på gallret.

Serverat i briochebröd, hamburgerdressing, crispsallad, rödlök och tomat. 2x patty med cheddarost och sedan en stooor näve av mitt hemmagjorda ”bacon” och en tryffelmajonäs i locket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s