Dovhjorts Carpaccio

on

Carpaccio på dovhjortsfile. Säkert snyggt skjuten av min goda vän Anders Rylin. Tack för det!

Skiva köttet tunt. Tryck ut det lite om bitarna är små.

Ett salladsblad, tryffelmajonäs, riven parmesan, köpt pesto med rostad mandel och ruccola, rostade solroskärnor och ringla över olivolja blandat med chiliolja från Simonsens Farm. Salta gärna ordentligt!

Tryffelmajonäsen är bara majonnäs, vit tryffelolja, salt och peppar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s