Spareribs

Första rundan spareribs avklarade i smokern. Blev fantastiskt gott faktiskt. Först marinerade i ett dygn i en marinad gjord på bla mörk rom, olja, sriracha, salt peppar och vitlök. Sedan rökt i min Weber Smokey Mountain i ca 5h varav ca 2h med whiskeyflis samt penslad med en barbequesås. En sås som jag gjorde med marinaden som bas men även med rårörsocker, honung, ketchup, paprikapulver, chili, gul lök och fond. Serverat med broders coleslaw, potatis och lite såser

13381215_1738557169753987_277141169_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s