Ribs

on

​Goda vänner på besök idag. Och eftersom jag fick tacka nej till att lira fotboll kunde jag lika gärna starta röken. Revben. Både spareribs och tjocka ribs. Tillagade enligt 3-2-1 metoden. Först rubbade och rökta under ca 3h med äpple och whiskeyflis. Sedan i folie i två timmar med äppeljuice och öl. Sedan en timme till med Sweet baby Ray’s bbqsås. Serverat med friterade pommes, baconlindad rödlök, grillad majs rullad i färskost och parmesan, rädisa, stjälkselleri och aioli. Grillad halloumi med lufttorkad skinka. Gjorde även ett litet vitlöksbröd med vitlökssmör, mozzarella och jalapeno. Inte så dumt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s