Rostas 

on

​Kass bild. Men annars en bit favoritkött. Rostasfilé. Rubbad och helgrillad med rökchips med whiskeyton. Ett kryddsmör med vitlök, persilja, en riktigt het hawaii sauce, salt, paprikapulver och anchochili. Tortillabröd som värmts på grillen med lite olivolja, flingsalt, paprikapulver och dragon. Ugnstekta egenodlade potatis och morötter. Och så en grillad apelsin. Haha. Mest för att den blivit över här hemma. Men det blev god smak. Proppade den med lite rörsocker och samma heta sås som i kryddsmöret. Och så lite salt. Varför inte liksom…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s