Australian Chuck Roll

on

​Idag blev det ett undantag. Jag är väl en av de största förespråkarna för svenskt kött men idag blev det Chuck Roll från Australien. Rubbad med bla paprika och chilipulver. Tillsammans med kycklingklubbor som marinerats i bla honung, himlayasalt och Texas chilisås och sedan rökts med äpplechunks. Sedan rullade i krossade cheeseballs.. Blev en liten rödlöksblomma, ”smörmarinerade” champinjoner, sallad ugnstekt potatis och morötter. Och så lite grönsaker. Mycket gott.


Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s