Paradgren och massakrerad bacon..

Jag lagar mycket mat. Som många av er känner till. Jag får också en hel del beröm och uppskattning när jag gör det. Vilket är skitkul!
Men ibland, kanske inte tillräckligt ofta, händer det faktiskt att man själv känner att ”fy fan va gott detta blev”. Idag var en sådan kväll.
Idag blev det nämligen min specialare. Köttfärslimpa. Som blivit lite av en paradgren. Köttfärslimpa späckad med körsbärstomat och fetaost. Bacon på. Mycket bacon! Kokt potatis, inlagd gurka och svartvinbärsgelé.. Och så då brunsås. Och denna brunsås blev något i hästväg idag. Haha. Gjorde nästan hela middagen. När Emma för fjärde gången kommenterade hur god den var så känner man på något vis att man lyckats..

Här har ni en kass bild på det hela..

image

Men sen kan man bli lite förbannad med. Måste bara ventilera mig lite. Varför nu detta då?

Jo, som ni förstår lägger vi en hel del pengar på mat och råvaror. Vårt matkonto kan vara lite smått skrämmande ibland =) Det ska gärna vara bra kvalité. Försöker så mycket som möjligt köpa svenska råvaror och kött etc. Därför blir man lite irriterad när man inte köper tex det billigaste baconet i kyldisken utan väljer lite mer ”premium”. Och när man öppnar förpackningen möts man av detta:

image

Jäkligt fint skivad bacon av prima kvalité. Jo, jag tackar jag! Rena slamsorna. Tack Scan!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s