Filé Broström

10547385_868639109877783_603071277_n

Filé a la Broström. Som bekant är jag ganska svag för filéer eller motsvarande i alla dess former. Behöver egentligen inte vara så avancerat. Idag blev det en variant av Filé Oscar fast med kalvfilé och ryggbiff som legat och gottat sig i varsin marinad. (ungarna valde grillad och marinerad laxfilé enligt eget önskemål Konstiga barn.. Haha) Nåväl, serverat med en kompott av grillade kantareller, champinjoner, syltlök och rödlök. Lite grillade morötter och ugnstekt nypotatis. Och vitlökssmör givetvis. Smakade inte illa.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s