Entrecote – Smoked

Första testen i smokern avklarad med gott betyg. Blev inte alls dumt. ”TorrRubbad” Entrecote som fick vila i vacuumpåse över natten. Rökt i ca 115 grader under ca 3h till 58 graders innertemp. Äpple och Mesquiteträflis. Emma gillade däremot kalkonfilén ännu bättre.. – Entrecote smoked in the new Weber Smokey Mountain 47cm

12093516_683160271826373_553361018_n.jpg

12822415_959106107518623_1090483232_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s