Kycklingsoppa

12725072_173766152998958_934470969_n

Det här kan komma som en chock. Men jag grillar faktiskt inte riktigt allt. Och till ”vardagsmaten” är jag faktiskt tacksam över leveransen av matkassen som råkar komma från #citygross. Kört det några år och får säga att vi är nöjda. Kör viktväktarkassen enbart för att köttfåvarorna är bättre där. Du slipper karré och kycklingklubbor varje vecka. Idag blev det kycklingsoppa. Kycklingfilé, morötter, hackad vitlök, purjolök, rotselleri, curry, körvel och dragon. Och givetvis bra med grädde så att den inte blir så ”viktväktar-ig” haha. Och så en ugnsrostad macka med cheddarost och oregano på

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s