Kållåpskärna

1169801_1560349120921749_656036781_n

En för mig, ny bekantskap. Kållappskärna. Och det är köttet jag pratar om då. Svenskt och hängmörat under 21 dagar. Fantastiskt gott måste jag säga och rekommenderas starkt. Inte så farligt dyrt heller. 149kr/kg om jag inte missminner mig. Jag skulle väl säga att jag tycker det påminner starkt om flankstek. Snabbt på direkt grillning för lite yta, sedan indirekt och med pecan rökspån. I övrigt bara salt, peppar och lite vitlök. Avplockad vid ca 57 grader och fick vila ca en kvart innan servering. Serverat med bland annat lite rester från gårdagen; chiliaioli, saltgurka och syltad rödlök – See more at: http://iconosquare.com/p/1179847087576022439_44544062#sthash.w3Ap0GYY.dpuf

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s