Grillad julskinka

 

 

Den godaste julskinka jag har ätit ivf. Grillad på julaftons förmiddag och sedan griljerad på grillen.

Köp en skinka som inte är kokt eller rökt utan enbart rimmad. Lägg i vattenbad i ca en timme för att dra ur den värsta sältan. Skär ett fint mönster i svålen. På grillen, gärna rotesseri. Jag hade lite rökspån första kvarten men inte mer. Ville inte ha en barbequeskinka utan lätt rökt. Pecan rökspån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s