Högrevsburgare

on

Inte fått grilla på en hel vecka! Äntligen dags idag. Då blev det beställning av hamburgare. Kvarnen åkte fram och ekologisk högrev och bacon maldes ner tillsammans med lite rökt salt och peppar. Mums!

Högrevsburgare serverat i briochebröd. Egenmald färs med ekologisk högrev och bacon. Brioche, hamburgerdressing, finbladig sallad och skivad tomat. Burgaren. Färskost med vitlök och örter, cheddarost, bacon och syltad rödlök. Serverat med grillad spetskål som penslats med honung, jamaica heat chilisås, salt, vitlök och soja. Lite coleslaw och pommes.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s