Kållapskärna burger

Kalas för kidsen idag. Hamburgare önskades. Blev en liten specialare. Kållapskärna / flank som saltades och pepprades samt grillades och röktes med pecanflis. Grillad i bit och sedan skivat relativt tunt. Cheddarost som smältes i själva ovandelen av briochebrödet. En Big Mac inspirerad hamburgerdressing med bla majonnäs, paprika, vitvinsvinäger, vitlök, hackad inlagd gurka, salt och peppar. Sallad. Gul lök, tomat. Köttet. Rejäl kladd med hemmagjord aioli. Lite Sriracha, persilja och citron i. Picklad rödlök och sedan locket. Serverat med majskolv som smetats in i färskost med smak av vitlök och örter och sedan rullad i parmesanost. En coleslaw med turkisk yoghurt, majonnäs, vitkål, morot, fänkål, vitlök och en baconkrydda. O så lite grillad tomat. Fint värre!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s