Pulled Pork Burger

Liten middagsbjudning igår tillsammans med grannarna. Lite vågat kanske att bjuda byns gatuköksägare på ”hamburgare” men det fick bära eller brista. =) Pulled pork burgare. Briochebröd. Hemmagjord hamburgerdressing a la Big Mac. Bladsallad. Gul lök och tomat. Hemmagjord vitlöksaioli, Pulled porken som för enkelheten och tidens skull gjordes i ugnen över natten för att sedan värmas och rökas på grillen på kvällen. Picklad rödlök och inlagd jalapeno. Cheddarost i locket. Baconlindad rödlök på toppen. Serverat med grillad majskolv som täcks med färskost och sedan rullas i riven parmesan. O så lite potatis och aiolidip.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s