Crispy Chicken Burger

on

Dagens lilla test. Givetvis hamburgare! Friterad kycklingbröstfilé. Basen var min vanliga ”mjöl-öl-bakpulver-salt-olja” smet men med tillägget krossade lantchips och ostbågar. Eller godiskyckling som det fick heta till ungarna. =) Byggd i friscobröd med hamburgerdressing i botten, crispsallad, en skiva blåmögelost, och rödlök. Ovanpå kycklingfilén en skiva tomat, bacon och aioli. En skiva smält cheddarost i locket avslutade det hela. Krispigt och gott som det blir med den frityrsmeten. Blev inte så dumt. Serverades med en aioli, friterad pommes och smulad fetaost. – Fried chicken burger. Made out of chicken breast filet and some chips and cheese doodles. Some lettuce, blue cheese, red onion, tomatoes, bacon and some cheddar cheese

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s