Fish&Chips

Vi fortsätter på fiskspåret. Eftersom gäddan fick en andra chans i sjön blev det en engelsk klassiker istället. Fish&chips gjord på färsk torskfilé. Kidsen älskar det och det är nog en av mina favoriter med trots att det inte är grillat. Haha. Fisken serverades med friterade pommes, en remouladsås gjord på majonnäs, dijonsenap, hackad inlagd gurka, kapris, lökpulver, chili och salt. Lite sallad och tomat piffar ju alltid till.

14026590_1211032412280168_65248508_n

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s