Flankstek med Jacksonpotatis 

​Flankstek. Attans så gott det är. Serverat med Jacksonpotatis, kantareller, champinjoner, grön sparris och aioli. Och så lite grönsallad.


Jacksonpotatis. Bakpotatis som körs färdig indirekt på grillen. Gröp ur och blanda potatisen med något gött. I dagens fall två versioner. En med potatis, bacon, rödlök, färskost med smak av jalapeno och riven ost. Toppad med skivad prästost. Och så en barnvänlig version med potatis, majonnäs, ketchup och bacon.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s