Torskfilé 

on

Frun iväg på tantsnusk-bio så fick dra ihop lite mat till mig och ungarna. Helt ärligt bland det absolut bästa jag gjort. Grill or no grill. Tyvärr så visar väl inte bilden rätten från sin bästa sida. Orkade inte photobomba idag. Nåväl. Torskfilé som vi fiskade upp igår pankopanerades och stektes gyllenbrun på medelhög värme. Konsistensen heeelt perfekt. En spenatsås i botten och fisken lades på en bädd av hela spenatblad, stekta haricots verts, champinjoner och gul paprika. Kokt potatis. En senapskräm och citron på toppen. Till och med äggen blev härligt löskokta och lite handskalade räkor fick bli lite topping

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s