Quattro Cheeseburger 

Quattro cheeseburger. Egenmalda högrevsburgare rökta indirekt på grillen med körsbärschunks. I briochebröd som bakades idag. En bbqsås i botten, sallad och sedan en fetaostkräm med feta, rödlök och lite ass kickin het chilisås. Tomat. Burgare och sedan tre olika sorters ost. Traditionell cheddarost, parmesan och lite prästost. Lite saltgurka och friterade lökringar fick bli tillbehör.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s