Porterstek

​Port(er) X 2. En ganska klassisk Porterstek på fransyska. Ville haft en rostbiff men så blev det inte. Anledningen till att jag egentligen ville haft en rostbiff är ganska enkel. Den brukar tåla att tas av vid en lägre temperatur. Idag tog jag av fransyskan vid ca 67 grader och sedan fick den vila lite. Det blev väldigt gott dock. 

En portersås  med portvin, porteröl, svartvinbärssaft, schalottenlök och rödlök. Bland annat. Hasselbackspotatis. Gröna ärtor. Smörstekta champinjoner och baconlindad sparris. Lite kryddsmör. Inte alls dumt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s