Tunnbrödsrulle med färskkorv

Tunnbrödsrulle my way – inte traditionellt tunnbröd utan mer åt naanhållet (?) Ajvar relish i botten, finbladig sallad, hemmagjord potatismos med massa grädde och smör, lite olika sorters färsskorv som slantades upp, grillad vitlök och rödlök, saltgurka, bladpersilja och en stor kladd räksallad. Knyckla ihop. Skyffla in! Förbaskat gott!

Har tyvärr tappat exakt innehåll på korvarna, men fem stycken olika med bland annat tryffel, gurkmeja och curry. Älskar den typen av korv.

Tillverkade av mina vänner på Breabäcksgården utanför Ängelholm. Sjukt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s