Club Sandwich – Smörstekt lantbröd som penslats med dijonsenap smaksatt med dragon. Sallad, ärtskott och tomat. Kycklingfilé som först marinerats och sedan grillats. Bacon, rödlök och en currydressing med lite vitlök och rödlök. Macka är gott!
Kycklingfilén grillades först indirekt med lite rök. Temperaturen i grillen ca 120 grader för att sedan få vändas som hastigast på gjutjärnsgallret innan servering. Innertempen på kycklingen landade på ca 68 grader. (Rekommendation på kycklingfilé är 72grader men då dessa tillagas under så pass lång tid är det inga konstigheter)
Currysåsen är enkel och väldigt god att göra. Tyvärr måttar jag sällan när jag gör sådant här men här har ni en uppskattning och framförallt ingredienserna:
1dl Majonnäs
2dl Creme Fraiche
1st pressad vitlöksklyfta
Salt – Peppar
Curry efter smak
Gurkmeja för lite färg
Rökt paprikapulver
1st finhackad rödlök


