Campingkyckling

Idag blev det en riktig försmak på sommaren. En riktig campinggrillning skulle jag säga.

Marinerad kycklingfilé med potatissallad, kall bearnaisesås och en sallad med ”oljevinägrett”.
Marinaden till kycklingen bestod av rapsolja, olivolja, soja chilihonung från Simonsens Farm, tomatpuré, örter, vitlök, salt och lite peppar.
Kycklingen tillagades indirekt på ca 120 grader till ca 65 grader innertemp och sedan bränna vi lite yta. Sluttemp ca 70 grader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s