Marinerad och helgrillad ryggbiff

on

Marinerad och helgrillad ryggbiff med friterade pommes, egengjord bearnaisesås (ja, av lokala affären alltså), grillad grapefrukt, sallad, fefferoni och lite tomat.

Köttet marinerat med lite olivolja, rapsolja, salt, peppar, soja, färsk timjan, vitlök och sirap (!)

Tillagad indirekt på ca 120 grader till en innertemp av 54 grader. Inget bränna yta eller något sådant idag.
Köttet blev långt över förväntan. Blev först besviken när jag tog ut den ur förpackningen då den kändes ganska stum och med en sena mitt i, men resultatet blev sjukt bra.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s