Rostas med potatiskroketter

Grillad rostas med potatiskroketter, chilibearnaise, sparris och padrones. Lite finbladig grönkål och körsbärstomater.
Efter en ganska aktiv lördag passade detta ypperligt.

Köttet endast saltat och grillat i skivor  ca 4cm tjocka direkt över glöd.
Sparris och padrones penslades med smör, salt och Bokkum woksås från imo innan, under och efter grillning.

Boltis.se på Instagram och Facebook.

https://www.instagram.com/boltis.se/
http://www.boltis.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s