Färskpotatisknyten med ädelost och solrosfrön

Potatisknyten eller vad man kallar det. Ännu en campingklassiker..


Kokt färskpotatis, salt, Piggy Pork Rub från Mugwort, hackad gräslök, rödlök, ädelost och rostade solrosfrön. Allt blandas på ett par ark aluminiumfolie och sedan på grillen. Efter att bilden togs åkte en klick smör i med.

Här funkar det med både indirekt och direkt värme om man vill. Direkt värme kan ge lite yta på potatis och annat mendans indirekt mest gör det varmt. Ja. Ni förstår.

Pricken över i:et hade varit lite chilihonung från Simonsens Farm men den bommade jag att ta med.

Lite pluma till detta och lite kall bearnaisesås.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s