Pulled pork burger

Pulled pork burger – Briochebröd med jalapeñomajonnäs, finbladig sallad och saltgurka. En massa pulled pork och sedan en slev cream corn med grädde, färska hackade örter, vitlök, röd chili, salt, peppar och riven parmesan. Lite picklad röd och silverlök samt jalapeños. Bra kalasmat när det är typ 100 grader varmt ute!

Under dagen åkte ett par fläsksidor på med som nu ligger i kylen och gottar sig för att sedan skivas tunnt till ”bacon”.

Köttet rubbades i detta fall med Cowtowns All Purpose rub tillagades på ca 100-110 grader indirekt under ca 15 h på grillen med ekspån och Texas beef blend från Traeger. Låg temp under natten medveten för att sedan successivt öka lite under dagen för att nå ca 93-95 graders innertemp. Under tiden sprayades köttet några gånger med en blandning av apelsin och mangojuice, vatten och en skvätt vinäger.

Magisk bark! (det svarta på ytan)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s