Sejrygg med baconcrisp

Sejrygg med baconcrisp, primörer (?) och ugnstekt potatis. Och smör. Massa smör.
Vaxbönor, haricots verts och sockerärtor med smör, salt, peppar och chiliflakes.
Sejryggen rimmades först under ca en timme med en 10% saltlag.
Därefter röktes lite smör och fisken en stund med körsbärsflis och lite pellets smaksatt med lite olika örter.
Smöret fick gotta sig vid sidan medans fisken först grillades/stektes med skinnsidan nedåt medans den östes med smör för att sedan få lite yta på andra sidan.
Bacon, citron och bönor fick även de lite yta. Blev riktigt bra faktiskt även för en köttkille som jag…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s