
Idag blev det bara en macka till middag. Vegetarisk halloumimacka med…. Bacon. Ja. Jag vet. Men bacon är ju så gott.
Halloumin dubbelpanerades med mjöl, ägg och pankoströbröd och lite vanligt ströbröd. Ner i fritösen på 175 grader.
Smörstekte ett bondbröd, bredde majonnäs på. Finbladig grönkål.
Sedan stektes röd och gul paprika tillsammans med silverlök och rödlök. Pressad vitlök. När det började bli mjukt åkte lite färsk grön sparris i samt chilihonung från Simonsens Farm.
Sedan är ju ost gott. Så ett par skivor burgarcheddar åkte på halloumin och fick smälta lite av värmen. Några skivor bacon och sedan dressing med dijonsenap smaksatt med dragon. För er som sett mina tidigare inlägg såg kanske att det var samma som igår. Lite gräslök och persilja. Lite bröd på toppen. Jag gillar macka. Macka är gott.