Löjromspizza med räkor

En riktigt grym pizza faktiskt. Ruggigt bra ingredienser och en deg som fungerade bra.

Kalix löjrom, handskalade räkor, vispad creme fraiche, gräslök, rödlök, citronzest och mynta som topping.

Vispa gärna creme fraiche tills den blir riktigt toppig och fin för att undvika rinnighet.

Färskost, västerbottenost och mozzarella i botten med lite mer gräslök. Kan vara det grymmaste pizza jag gjort faktiskt. Mycket gott!

Allt på en deg som jäst i rumstemp under dagen enligt Städler Made med 65% fuktighet i degen.

Pizza Dough Calculator

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s