Bookmaker Toast med grillad oxfilé.

Bakade ett surdegsbröd a la genväg på färdig mjölmix som blev riktigt bra faktiskt. Detta skivades och stektes sedan i smör.
Därefter creme fraiche och en crispsallad. Skivad tomat. Lite av min egenrökta ”bacon” och en hemmagjord senapsmajonnäs med persilja och Dischångsenap. Ja. Den heter så. Inte dijon.
Grillad oxfilé som saltats rikligt. Är inte en superfantast av just oxfilé men denna var riktigt bra.
Stekte rödlök tillsammans med smör, vitvinsvinäger och rörsocker som sedan toppades med massa riven pepparrot, persilja och en äggula.

Kladdigt och rätt så gott faktiskt om man får säga det själv.

Det räckte med en macka.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s