Färsbiffar med färska örter och Grana Padanoost

Underbart väder. Varmt och skönt. Dessutom förhållandevis vindstilla. Grillat sämre dagar.

På menyn idag:

Blandfärsbiffar av nöt och gris sprängfyllda med grana padanoost, färsk basilika, persilja och gräslök. Pressad vitlök, salt och peppar.
Tillagat först indirekt på ca 125-130 grader till nästan klara tillsammans med lite körsbärsflis för att sedan snabbt vändas på ett riktigt hett gjutjärnsgaller. 

Serverat med friterade potatiskroketter och en sallad med pesto arrabiata med soltorkad tomat, paprika och röd chili. Fetaost, körsbärstomat, romansallad, olivolja och salt. Grillad citron.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s