Helgrillad fläskfilé fylld med färskkorv

on

Helgrillad fläskfilé fylld med färskkorv, parmesan, ruccola, bladpersilja och yellow mustard.

Färskkorven från Per i Viken grillades tidigare för att sedan svalna. Fläskfilén delades på hälften till i princip en fjärilskotlett för att sedan bankas ut lite och kryddas med Backyard BBQ Ribs från Borgeby Kryddgård  på båda sidor.
Yellow mustard penslades ut och ett laget med bladpersilja och ruccola lades ut tillsammans med hyvlad parmesanost. Korven på. Bind ihop med steksnöre.
Tillagas indirekt på grillen. Ca 120 grader till en innertemp av strax under 60 grader.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s