Grillad entrecote i friterat rispapper med black garlicmajonnäs.

Jag är väldigt glad för det asiatiska köket och dess smaker. Detta blev en kanske udda variant men brutalt gott. Till och med ungarna åt så det sprutade ur öronen.

Grillad entrecote i friterade rispapper med svarta sesamfrö och en black garlicmajonnäs. Typ.

Friterade rispapper med svarta sesamfrön.
Snabbpicklade lite blandad, strimlad kål i en traditionell 3-2-1 lag. Samtidigt fick lite tunnskivad gurka gotta sig i risvinäger och lite vatten.
På grillen landade skivad zucchini och sugar snaps som legat en stund i en sweet chilisås, salt och peppar.
En fin bit entrecote fick lite salt och grillades sedan direkt över värme på min Broil King gasol.

Kewpie majonnäs i botten på rispappret, spenatblad, picklad kål och grönsakerna i botten. Kött. Salladslök och en black garlicmajonnäs på toppen.

Vannameiräkor marinerades i samma typ av sweet chilisås och grillades sedan på spett. Avocado och grillad citron vid sidan om.
Räkspetten och avocado fick lite Raketen chiliolja från Lagrito’s ringlad över sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s